front

Teamet


        Roger Lindblad; Crew Cheif / Driver / Owner

                Roger kör/äger en Camaro -68 som kommer att gå i klassen Super Stock, prestigeladdad klass med                      mycket finlir! 2010 års säsong är han Crew Cheif och delägare i Lindblad Racing Dragster'n och hjälper                 Tomas att få färdigt allt inför säsongen!

                Tomas Lindblad; Driver / Owner / PR
               
                        Tomas rattar och skruvar/bygger Dragstern och är tillsammans med Roger spindeln i nätet för teamet.
                        Han försöker samtidigt sköta lite kontakter med folk och sponsorer utåt, bland annat genom hemsida                             och nyhetsuppdateringar på Facebook regelbundet.

         Karin Lindblad/Kopparmalms; Food and Logistics

                        Mamma Karin tar hand om grabbarna både på och utanför banan. Även stöttepelare och sponsor ingår i                          hennes roll i teamet!

         Fanny Lindblad; Photo and Layout

                        Genom att nu skriva att Fanny är grym på layout hoppas Tomas att Fanny ska erbjuda sig att sköta sånt                         i framtiden :) Skämt och sido, Fanny är trogen teamet och följer med då hon kan, fotograferar och hjälper                         till där det behövs.

         Ulf Karlsson; PR and Mechanic

                          Ulf hjälper till med kontakter och PR arbete, både grafiskt och direkt sponsorarbete. Han följer även                                   med på en del tävlingar och trivs allra bäst i löparskorna ute på banan i gummiröken!

          Jonas Bergström och Ann Vikberg

                         Ann och Jonas följer med då de har möjlighet och Jonas är den som hjälper Tomas med lastningen                             hemma i Holmsund sena nätter i regn och solsken! Han sponsrar även Tomas med garageplats och                             hjälper till där då fler händer behövs.

          Anders Liljeström; Mechanic

                          Anders är ny till säsongen 2010 och kommer följa med på några tävlingar för att hjälpa till i teamet och                           är hungrig på att se Drag Racingen från insidan!

                                                   För ett raceteam finn många att tacka, förvaringar av släpvagn, hjälp med arbeten på                                                              bilen och mycket  annat är sådant som vi inte klarar oss utan. Vi försöker                                                                              uppmärksamma allt som görs och är evigt tacksamma för allt aom  hjälper oss!
                                          
                                                                                                                                                      /Tomas